Lippy and Messy -    www.LippyMessy.cz/product.asp?id=1051


Lippy and Messy - Songs and Games 2 (11-20) + dárek
  Lippy and Messy - Songs and Games 2 (11-20) + dárek   
Cena:  299,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!
Běžná cena:  999,-Kč
Ušetříte:  700,-Kč (70%)
Cena bez DPH: 272,-Kč
DPH: 10%

Epizody 11-20, přes 40 minut na DVD filmu, cca 350 anglických slov.
Lippy and Messy je v Evropě populární seriál pro děti v předškolním věku a žáky prvních tříd na DVD. Není to typický jazykový kurz, ale dobrodružný seriál, jehož děj se odehrává v pohádkovém světě komických klaunů Lippy a Messyho a sympatického kouzelníka slovíček Wizzyho. Postavy spolu hovoří anglicky, což však malým divákům při sledování děje nevadí, jelikož situační kontext, mimika a gesta účinně napomáhají při pochopení dialogů. Díky tomu je výuka jazyka přirozená jako hra. Děti si rychle osvojí jednoduchou slovní zásobu a základy angličtiny, líbivé písničky a veršovánky jim pomáhají si zapamatovat pravidla výslovnosti. Díky opakovanému sledování DVD a pozitivní podpoře při upevňování svých jazykových znalostí se tak děti učí anglicky stejně přirozeně jako se učí svou mateřštinu. Produkt je vhodný i pro batolata a malé děti, pro které neexistují žádné cizí řeči. Melodii, rytmus a strukturu jazyka se učí ještě dlouho předtím, než jsou vůbec schopny mluvit. Že se jedná o "cizí jazyk" se tedy dovídají mnohem později. Čím je situace pro dítě poutavější a přátelštější, tím snáze a rychleji se v paměti ukládají nové informace a tím rychleji se pak také vybavují. Proto materiály, které dítě dostává při učení hrou, by neměly být méně poutavé než ostatní hračky (1x DVD film, 1x barevná učebnice).

Kategorie: výukový DVD film pro děti, výuková učebnice pro děti
Jazyk: angličtina
Úroveň: začátečníci
Zaměření: slovní zásoba, konverzace, poslech, výslovnost
Obsah: 1x DVD film, 1x barevná učebnice, 1x samolepky
Výrobce: Gama-Bell

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Demoverze
Ukázka první epizody z DVD filmu Lippy and Messy - Songs and Games 1 (1-10). Kvalita videoukázky je snížena na rozlišení vhodné pro pomalejší internetová připojení.

Get the Flash Player to see this player.

MPEG 352x228 34MB


Popis
Je možné se učit nějaké řeči hrou? Proč by ne? Díky hrám a zábavě děti poznávají svět a procvičují si své životní dovednosti. Vždyť cizí jazyk není nic jiného, než právě „životní dovednost“ pojmenovávat předměty a objevovat nové způsoby, jak se domluvit s okolím.

V předškolním věku je rozvoj dovednosti popisovat své okolí a komunikovat s ním přirozenou metodou poznávání světa. Vynikající paměť a představivost malého dítěte předstihují možnosti dospělého člověka, který myslí analyticky a který odděluje reálný svět od imaginárního.

Při sledování DVD Lippy and Mesy se děti učí anglicky jako je rodiče učí mluvit jejich mateřštinou, tedy prostřednictvím říkanek a jednoduchých vět.

Spolu s DVD je součástí balení i učebnice. Tato učebnice Lippy & Messy – Songs & Games je určena dětem, které ještě neumějí číst a psát. Všechny texty v ní obsažené jsou určeny k tomu, aby je rodiče nebo učitelé dětem přečetli během společného hraní.

Záměrem autorů televizního pořadu Lippy & Messy nebylo vytvořit jazykový kurz, ale připravit materiály pro „hraní si s angličtinou“, event. doplnění prvních kroků při výuce angličtiny. Doporučujeme tedy nepředstavovat dítěti DVD a knížku jako učební materiály, ale jako lákadlo pro hru s Lippy a Messym.



Seznam epizod
  1. Lippy and Messy Go Inside the House
  2. Lippy and Messy Look For Linda
  3. Lippy and Messy Play With Their Toys
  4. Lippy and Messy Get Some New Toys
  5. Lippy and Messy Look For Their Toys
  6. Lippy and Messy Make A Chocolate Cake
  7. Lippy and Messy Find Out What Day It Is
  8. Lippy and Messy Give Linda Some Birthday Presents
  9. Lippy and Messy Find Some Food
  10. Lippy and Messy Do the Washing-up



Obsah balení
DVD film (přes 40 minut, přes 350 různých anglických slov)
barevná učebnice (20 stran A4)
samolepky (43 kusů pro nalepení do učebnice)
instrukce v češtině (jak pracovat s učebnicí a samolepkami)



Náhledy stránek učebnice Lippy and Messy - Songs and Games
Lippy and Messy - učebnice 1    Lippy and Messy - učebnice 1    Lippy and Messy - učebnice 1    Lippy and Messy - učebnice 1



Náhledy obrazovek
Lippy and Messy
Lippy and Messy
Lippy and Messy
Lippy and Messy
Lippy and Messy
Lippy and Messy
Lippy and Messy
Lippy and Messy
Lippy and Messy




Související produkty
Lippy and Messy - Songs and Games 1, 2, 3 (1-30)
Epizody 1-30, přes 120 minut na 3x DVD filmu, cca 650 anglických slov.
Lippy and Messy je v Evropě populární seriál pro děti v předškolním věku a žáky prvních tříd na DVD. Není to typický jazykový kurz, ale dobrodružný seriál, jehož děj se odehrává v pohádkovém světě komických klaunů Lippy a Messyho a sympatického kouzelníka slovíček Wizzyho. Postavy spolu hovoří anglicky, což však malým divákům při sledování děje nevadí, jelikož situační kontext, mimika a gesta účinně napomáhají při pochopení dialogů. Díky tomu je výuka jazyka přirozená jako hra. Děti si rychle osvojí jednoduchou slovní zásobu a základy angličtiny, líbivé písničky a veršovánky jim pomáhají si zapamatovat pravidla výslovnosti. Díky opakovanému sledování DVD a pozitivní podpoře při upevňování svých jazykových znalostí se tak děti učí anglicky stejně přirozeně jako se učí svou mateřštinu. Produkt je vhodný i pro batolata a malé děti, pro které neexistují žádné cizí řeči. Melodii, rytmus a strukturu jazyka se učí ještě dlouho předtím, než jsou vůbec schopny mluvit. Že se jedná o "cizí jazyk" se tedy dovídají mnohem později. Čím je situace pro dítě poutavější a přátelštější, tím snáze a rychleji se v paměti ukládají nové informace a tím rychleji se pak také vybavují. Proto materiály, které dítě dostává při učení hrou, by neměly být méně poutavé než ostatní hračky (3x DVD film, 3x barevná učebnice).
Naše cena: 149 vč. DPH
Běžná cena: 2997,-Kč
Lippy and Messy - Songs and Games 1, 2, 3, ABC
Epizody 1-30, 26 epizod ABC, přes 220 minut na 4x DVD filmu, cca 1000 anglických slov.
Lippy and Messy je v Evropě populární seriál pro děti v předškolním věku a žáky prvních tříd na DVD. Není to typický jazykový kurz, ale dobrodružný seriál, jehož děj se odehrává v pohádkovém světě komických klaunů Lippy a Messyho a sympatického kouzelníka slovíček Wizzyho. Postavy spolu hovoří anglicky, což však malým divákům při sledování děje nevadí, jelikož situační kontext, mimika a gesta účinně napomáhají při pochopení dialogů. Díky tomu je výuka jazyka přirozená jako hra. Děti si rychle osvojí jednoduchou slovní zásobu a základy angličtiny, líbivé písničky a veršovánky jim pomáhají si zapamatovat pravidla výslovnosti. Díky opakovanému sledování DVD a pozitivní podpoře při upevňování svých jazykových znalostí se tak děti učí anglicky stejně přirozeně jako se učí svou mateřštinu. Produkt je vhodný i pro batolata a malé děti, pro které neexistují žádné cizí řeči. Melodii, rytmus a strukturu jazyka se učí ještě dlouho předtím, než jsou vůbec schopny mluvit. Že se jedná o "cizí jazyk" se tedy dovídají mnohem později. Čím je situace pro dítě poutavější a přátelštější, tím snáze a rychleji se v paměti ukládají nové informace a tím rychleji se pak také vybavují. Proto materiály, které dítě dostává při učení hrou, by neměly být méně poutavé než ostatní hračky (4x DVD film, 4x barevná učebnice, 1x černobílý sešit).
Naše cena: 199 vč. DPH
Běžná cena: 4487,-Kč