Lippy and Messy -    www.LippyMessy.cz/product.asp?id=931


Peppa Pig - Triple Pack 2 (3x DVD film)
  Peppa Pig - Triple Pack 2 (3x DVD film)   
Cena:  799,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  999,-Kč
Ušetříte:  200,-Kč (20%)
Cena bez DPH: 660,-Kč
DPH: 21%

Anglicky zábavnou formou. Angličtina, do které nebudete muset Vaše děti nutit.
Peppa Pig je kreslený anglický seriál pro batolata a děti předškolního věku populární na celém světě. Skládá se z různých cca 5 minutových epizod. Každý díl obsahuje nějakou z aktivit, se kterou se v životě setká každé malé dítě, např. návštěva babičky s dědečkem, první jízda na kole, plavání, výlet, příprava jídla, narozeniny, hry na dětském hřišťátku, nákup nových bot, škytavka, oblékání, vypadnutí mléčného zubu, návštěva muzea, práce na zahradě ... Díky tomu děti dokáží sledovat příběhy, které je okamžitě vtáhnou do děje, a vůbec nevnímají, že postavy mluví pouze anglicky. Nenásilnou formou přitom vnímají angličtinu a pozvolna se ji učí tak jednoduše jako se učí mluvit česky. Komplet obsahuje DVD 4, 5 a 6 (Piggy in the Middle, My Birthday Party, Bubbles), celkem 32 různých epizod na 3x DVD (51 + 51 + 61 minut).

Kategorie: výukový DVD film pro děti
Jazyk: angličtina
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, konverzace, poslech, výslovnost
Obsah: 3x DVD film
Výrobce: Rubber Duck Entertainmen

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis
Peppa Pig je kreslený anglický seriál pro batolata a děti předškolního věku populární na celém světě. Skládá se z různých cca 5 minutových epizod.

Jedná se o jeden z mála kreslených seriálů, u kterého se baví nejen děti, ale i mládež a dospělí. Malé děti určitě tento seriál znají z České televize, kde občas běží pod názvem Prasátko Pepina v Kouzelné školce.

Hlavní postavou je prasátko (holka Peppa Pig), které prožívá neuvěřitelně zábavné příběhy spolu se svým mladším bráškem (George), maminkou (Mummy Pig), tatínkem (Daddy Pig) a se svou nejlepší kamarádkou ovečkou (Suzy Sheep).

Každý díl obsahuje nějakou z aktivit, se kterou se v životě setká každé malé dítě, např. návštěva babičky s dědečkem, první jízda na kole, plavání, výlet, příprava jídla, narozeniny, nemoc, zájmové kroužky, hry na dětském hřišťátku, nákup nových bot, škytavka, oblékání, nakupování, vypadnutí mléčného zubu, návštěva muzea, práce na zahradě ... Díky tomu děti dokáží sledovat příběhy, které je okamžitě vtáhnou do děje, a vůbec nevnímají, že postavy mluví pouze anglicky. Nenásilnou formou přitom vnímají angličtinu a pozvolna se ji učí tak jednoduše jako se učí mluvit česky. Nejdříve pouze poslouchají, teprve po nějaké době začínají opakovat a potom anglicky komunikovat.

Čím dříve dítě začne tímto způsobem vnímat druhý jazyk, tím lépe. Důležité je pouštět alespoň jednu až dvě epizody denně. Sami uvidíte, že děti nebudete moci od sledování odtrhnout.

Z vlastní zkušenosti nás jako prodejců, tak ze zkušeností našich známých a zákazníků Vám můžeme s jistotou říci, že každé malé dítě si tyto příběhy zamiluje a po častém sledování určitě budete chtít pořídit další a další DVD.

Pro co nejlepší efekt s ohledem na nenásilné vstřebávání anglického jazyka doporučujeme nic z obsahu nepřekládat. Předností bezpřekladové metody je to, že si mozek dítěte vytvoří pro dané výrazy názorně přímá spojení, která potom může mnohem rychleji používat bez nutnosti používat češtinu pro překlad. Takto zažité pojmy si dítě mnohem lépe a na delší dobu zapamatuje. Tento způsob seznamování se s angličtinou je vhodný i pro rodiče, kteří anglicky umí třeba jen málo nebo vůbec. Dále doporučujeme, abyste na dítě při sledování ani česky nemluvili. Snažte se oddělit čas, kdy na dítě působí mateřský jazyk, od času, kdy poslouchá nebo sleduje příběhy pouze v angličtině. Když máte možnost, dívejte se na video s dítětem. Uvidíte, že seriál Peppa Pig patří do kategorie dětských pohádek, ve kterých hvězdami se stávají děti.

Navíc seriál reprezentuje i morální základy důležité při výchově dětí, jako třeba naučit se dělit, nelhát, pomáhat rodičům, mít kamarády, starat se o zvířátka, sportovat apod.

Komplet Angličtina pro děti - Peppa Pig - Piggy in the Middle, My Birthday Party, Bubbles obsahuje celkem 32 různých epizod na 3x DVD (51 + 51 + 61 minut).


Angličtina pro děti - Peppa Pig - Piggy in the Middle, My Birthday Party, Bubbles (3x DVD film)


Seznam epizod
  1. Piggy In The Middle
  2. Fancy Dress Party
  3. Very Hot Day
  4. Mister Skinny Legs
  5. Lunch
  6. Sleepy Princess
  7. The Tree House
  8. Daddy Gets Fit
  9. Shopping
  10. Chloé's Puppet Show
  1. My Birthday Party
  2. The Playground
  3. Tidying Up
  4. Frogs and Worms and Butterflies
  5. Daddy Puts Up a Picture
  6. At the Beach
  7. Cleaning the Car
  8. Grandpa Pig's Boat
  9. Daddy's Movie Camera
  10. The School Play
  1. Bubbles
  2. Teddy's Day Out
  3. Emily Elephant
  4. Polly's Holiday
  5. George's Friend
  6. Mysteries
  7. Rock Pools
  8. Windy Autumn Day
  9. The Time Capsule
  10. Mr Scarecrow
  11. The Boat Pond
  12. Recycling




Ukázky





Peppa Pig



Související produkty
Peppa Pig - Triple Pack 1 (3x DVD film)
Anglicky zábavnou formou. Angličtina, do které nebudete muset Vaše děti nutit.
Peppa Pig je kreslený anglický seriál pro batolata a děti předškolního věku populární na celém světě. Skládá se z různých cca 5 minutových epizod. Každý díl obsahuje nějakou z aktivit, se kterou se v životě setká každé malé dítě, např. návštěva babičky s dědečkem, první jízda na kole, plavání, výlet, příprava jídla, narozeniny, hry na dětském hřišťátku, nákup nových bot, škytavka, oblékání, vypadnutí mléčného zubu, návštěva muzea, práce na zahradě ... Díky tomu děti dokáží sledovat příběhy, které je okamžitě vtáhnou do děje, a vůbec nevnímají, že postavy mluví pouze anglicky. Nenásilnou formou přitom vnímají angličtinu a pozvolna se ji učí tak jednoduše jako se učí mluvit česky. Komplet obsahuje DVD 1, 2 a 3 (Muddy Puddles, Flying A Kite, New Shoes), celkem 32 různých epizod na 3x DVD (60 + 51 + 58 minut).
Naše cena: 799 vč. DPH
Běžná cena: 999,-Kč
Peppa Pig - Bundle 1 (6x DVD film)
Anglicky zábavnou formou. Angličtina, do které nebudete muset Vaše děti nutit.
Peppa Pig je kreslený anglický seriál pro batolata a děti předškolního věku populární na celém světě. Skládá se z různých cca 5 minutových epizod. Každý díl obsahuje nějakou z aktivit, se kterou se v životě setká každé malé dítě, např. návštěva babičky s dědečkem, první jízda na kole, plavání, výlet, příprava jídla, narozeniny, hry na dětském hřišťátku, nákup nových bot, škytavka, oblékání, vypadnutí mléčného zubu, návštěva muzea, práce na zahradě ... Díky tomu děti dokáží sledovat příběhy, které je okamžitě vtáhnou do děje, a vůbec nevnímají, že postavy mluví pouze anglicky. Nenásilnou formou přitom vnímají angličtinu a pozvolna se ji učí tak jednoduše jako se učí mluvit česky. Komplet obsahuje DVD 1 až 6 (Muddy Puddles, Flying A Kite, New Shoes, Piggy in the Middle, My Birthday Party, Bubbles), celkem 64 různých epizod (60 + 51 + 58 + 51 + 51 + 61 minut).
Naše cena: 1398 vč. DPH
Běžná cena: 1998,-Kč